Marynowane warzywa Collard z ananasem
Marynowane warzywa Collard z ananasem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Turecki lub, cayenne, collard greens, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rozdrobnione warzywa Collard z orzechami włoskimi i marynowanymi jabłkami, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić octy, cebula, czosnek, cukier, cayenne, liść laurowy, i 1 1/2 łyżeczki soli na wolnym ogniu w małym rondlu, a następnie zdjąć z ognia i niech strome 15 protokół. Odrzuć liść laurowy.
Tymczasem gotować Collard zieleni w dużym garnku dobrze osolonej wrzącej wody, aż tylko miękkie, 6 do 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku, naciskając, aby wycisnąć nadmiar wody.
Przełożyć zieleninę do dużej miski, następnie dodać ananas i ocet mieszaniny i wrzucić do herbu. Schłodzić do temperatury pokojowej, rzucając od czasu do czasu, około 1 godziny.
Marynowane warzywa collard mogą być wykonane 4 dni wcześniej i schłodzone.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.