Marynowane, panierowane kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem

Marynowane, panierowane kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem
Marynowane, panierowane kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 47g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, czosnek, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem, Kotlety Jagnięce Rozmarynowo-Czosnkowe, oraz Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem sos Worcestershire, sos sojowy, czosnek i rozmaryn w niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
W marynacie ułożyć kotlety jagnięce i obrócić. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez 1 1/2 do 3 godzin, obracając raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Z marynaty wyjąć kotlety jagnięce i odstawić na bok. Wyrzucić gałązkę rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
5
Jajka ubić na pozostałej marynacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Rozłóż bułkę tartą na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Kotlety jagnięce zanurzyć w mieszaninie jajko / marynata, a następnie w bułce tartej, powłoki równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
8
Kotlety panierowane umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Wyrzucić marynatę / mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
9
Piec przez 20 minut i obrócić kotlety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Piec jeszcze przez 15 minut lub do pożądanej doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn