Marynowane, panierowane kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem

Marynowane, panierowane kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 47g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, czosnek, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem, Kotlety Jagnięce Rozmarynowo-Czosnkowe, oraz Kotlety jagnięce z rozmarynem i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem sos Worcestershire, sos sojowy, czosnek i rozmaryn w niereaktywnej misce.
W marynacie ułożyć kotlety jagnięce i obrócić. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez 1 1/2 do 3 godzin, obracając raz lub dwa razy.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Z marynaty wyjąć kotlety jagnięce i odstawić na bok. Wyrzucić gałązkę rozmarynu.
Jajka ubić na pozostałej marynacie.
Rozłóż bułkę tartą na dużym talerzu.
Kotlety jagnięce zanurzyć w mieszaninie jajko / marynata, a następnie w bułce tartej, powłoki równomiernie.
Kotlety panierowane umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Wyrzucić marynatę / mieszankę jajeczną.
Piec przez 20 minut i obrócić kotlety.
Piec jeszcze przez 15 minut lub do pożądanej doneness.