Marynowane Krążki Cebuli

Marynowane Krążki Cebuli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać marynowane krążki cebuli spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, Jak Spiralizować cebulę i zdrową cebulę"pierścienie", oraz Krążki Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i ogórek połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę cebuli, podrzucając do herbu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn