Marynowane Grillowane Warzywa

Marynowane grillowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, cebuli, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Marynowane Grillowane Warzywa, Grillowane Marynowane Warzywa, oraz Warzywa grillowane marynowane w ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bakłażan i paprykę opłukać; osuszyć. Przyciąć i odrzucić łodygi bakłażana; pokroić bakłażana w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala. Cebulę obrać i pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.
Pokrój plastry bakłażana, papryki i plastry cebuli z około 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Połóż warzywa w jednej warstwie na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając w razie potrzeby char wszystkie strony, 8 do 12 minut w sumie.
Przenieść do miski; odstawić do ostygnięcia, o 15 protokół.
Tymczasem w małej misce wymieszaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek, octu, bazylii i czosnku.
Skórki, łodygi i nasiona papryki. Ćwiartka wzdłuż.
W głębokim naczyniu (o pojemności co najmniej 4 filiżanek) układamy warzywa marynatą ziołową (wykorzystując całą marynatę) oraz solą i pieprzem do smaku. Przykryć i odstawić 30 minut do 4 godzin, lub przykryć i schłodzić do 2 dni.