Marynowane Baby Pattypan Squash
Marynowane Baby Pattypan Squash może być tylko przystawką, której szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, baby pattypan squash i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin i 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blister Baby cukinia, Baby Pattypan Squash i grillowane pomidory, Blister Baby Cukinia, Baby Pattypan Squash I Grillowana Toma, oraz Marynowane Dziecko Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 12 składników połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Miejsce 1 1/4 szklanki squasha w słoiku 1-quart konserw; dodać estragon, cebula, i cytryna.
Dodaj pozostały squash do słoika; top z gorącym octem mieszaniny. Osłona i uszczelka. Przechowywać w lodówce 2 dni.