Marynowana Włoska Sałatka
Marynowana włoska sałatka wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten hor d ' oeuvre ma 143 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,12 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Mieszanka zielonej cebuli, pomidorków koktajlowych, oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Marynowana Włoska Sałatka Z Makaronem, Włoska Marynowana Sałatka Jarzynowa, oraz Włoska marynowana Sałatka z kalafiora i brokułów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj brokuły, kalafior, grzyby, seler, cebulę i kasztany wodne. W małej misce wymieszaj sos sałatkowy i dressing; skrop warzywa i wrzuć do płaszcza.
Przykryj i wstaw do lodówki na noc. Tuż przed podaniem dodaj pomidory i oliwki; wrzucić do pokrycia.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Maison Noir pukać do Wood Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.