Marynowana Wołowina W Stylu New England

Marynowana Wołowina W Stylu New England
Marynowana wołowina w stylu Nowej Anglii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 475 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka marchwi, jagody jałowca, kostki lodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New England-Style, New England-Style Clam Dip, oraz Chowder W Stylu New England dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę wody, ziarna pieprzu i następne 6 składników (ziarna pieprzu przez czosnek) w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Wlać do dużej miski; schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj pozostałe 6 szklanek wody, soli i cukru, mieszając, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
5
Wlać mieszaninę soli do plastikowej torebki o pojemności 2 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Dodać lód i mostek; uszczelnić. Przechowywać w lodówce 3 dni, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
7
Wyjąć mostek z worka i wyrzucić solankę. Pat mostek suche z ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Umieść mostek w dużej doniczce; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; odtłuścić pianę z powierzchni. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 2 1/2 do 3 godzin lub aż mostek jest tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Wyjmij mostek z patelni; utrzymuj ciepło. Zapas płynu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj marchew, kapustę, ziemniaki i cebulę do zarezerwowanego płynu do gotowania; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia46
Magazyn