Marynowana surówka z zielonej fasoli i ziemniaków

Marynowana surówka z zielonej fasoli i ziemniaków
Marynowana fasolka szparagowa i sałatka ziemniaczana to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, fasolę, boczek cięty w środku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Marynowana zielona fasola i sałatka z fasolą maślaną, Marynowana Sałatka z zieloną fasolą i jabłkami, oraz Marynowana Sałatka Z Zielonych Fasolek I Czerwonych Ziemniaków.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Ziemniaki umieścić w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki do patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Dodać 2 łyżki octu do patelni; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia.
6
Połączyć pozostałe 2 łyżki octu, oleju, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Fasola skropić mieszaniną octu; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
FasolaFasola
8
Fasolę układamy na półmisku, ziemniaki układamy na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
9
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, natką pietruszki i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
SólSól
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn