Marynowana Sałatka Ze Szparagami
Marynowana sałatka ze szparagów to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet estragonowy, liście sałaty, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana Sałatka Ze Szparagami, Marynowana Sałatka Ze Szparagami, oraz Marynowana sałatka ze szparagami i truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi odsączyć i zalać płytkim szklanym naczyniem.
Każdą warstwę posypać pokruszonym estragonem, pieprzem do smaku i solą czosnkową.
Wlać sos sałatkowy i ocet na szparagi, przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Podawać schłodzone szparagi na liściach sałaty, posypane odrobiną majonezu przyprawionego odrobiną dressingu.