Marynowana Sałatka Warzywna
Marynowana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, ocet, sos teriyaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Marynowana Sałatka Warzywna, Quinoa Wegetariańskie Burgery z marynowaną czerwoną cebulą, oraz sałatka warzywna, jak zrobić sałatkę warzywną / healthy veggie salad.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w sezamie, i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Zeskrobać do metalowej miski i schłodzić do temperatury pokojowej.
Ubić ocet, sos teriyaki, pieprz czarny, płatki czerwonej papryki, korzeń imbiru i Środek słodzący do mieszanki nasion sezamu. Wymieszać w seler, zielona cebula, marchew, papryka, ogórek, i cebula w sosie sezamowym, aż równomiernie powlekane. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie przed podaniem.