Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej sałatki warzywnej. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, ocet winny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Marynowana Sałatka Warzywna, Marynowana Sałatka Warzywna, oraz Marynowana-Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce, ubić razem oliwę z oliwek, ocet, włoskie przyprawy, musztarda Dijon, czosnek, sól, cukier, i pieprz. W dużej misce, połączyć kalafior, pomidorki cherry, połówki papryki cherry, cukinia, marchew, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Udziec Jagnięcy Z Kością
Całe Dojrzałe Oliwki
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pieczenie Czekoladowych Loków
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać mieszaninę dressing na warzywa, podrzucając delikatnie płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin, mieszając od czasu do czasu.