Marynowana pierś z indyka z przyprawą hiszpańską i sosem kwaśnej pomarańczy
Marynowana pierś z indyka z przyprawą hiszpańską i sosem z kwaśnej pomarańczy może być przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. To danie główne ma 456 kalorii, 25 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,3 USD za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i kup pierś z indyka, pomarańcze, cebulę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis polubiło 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Marynowana pierś z indyka z przyprawą hiszpańską i sosem z kwaśnej pomarańczy, Marynowana pierś z indyka Sous Vide z przyprawą szałwiową i Marynowana pierś z indyka Sous Vide z przyprawą szałwiową.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wodę w dużej misce lub plastikowym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Dodatki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 świeże Truskawki
3
Wymieszaj sól i cukier i odstaw na 5 minut, aby się rozpuściły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Perłowymi Cukierkami
12 Białych Ratowników życia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
4
Dodać pierś z indyka, przykryć i odstawić do lodówki na 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
5
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kukurydza Kłosowa, łuskana
6
Wyjmij indyka z roztworu do zalewania, dobrze opłucz pod zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami. Nacieraniem nacieramy skórę indyka. Za pomocą szczypiec zanurzamy ręczniki papierowe w oleju i natłuszczamy ruszty grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Różne Dodatki
Opakowanie Suszonej Wołowiny W Plasterkach
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kukurydza Kłosowa, łuskana
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Połóż indyka na grillu, pocieraj stroną do dołu i grilluj, aż lekko się zwęgli i utworzy skórka, około 4 do 5 minut. Zmniejsz temperaturę grilla do średniego, odwróć indyka na drugą stronę i kontynuuj gotowanie pod zamkniętą pokrywką przez 30 do 40 minut lub do momentu, gdy termometr umieszczony na środku piersi wskaże 55 stopni F (temperatura będzie nadal zdjąć z ognia).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kukurydza Kłosowa, łuskana
8
Zdejmij z ognia, luźno przykryj folią i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem. Pokrój w plastry o grubości 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoiki) Całe Grzyby, Odsączone
9
Gdy indyk odpoczywa, posmaruj przekrojoną stronę pomarańczy olejem, połóż przekrojoną stroną do dołu na grillu i grilluj, aż się lekko zwęgli. Na talerz nałóż sos z kwaśnej pomarańczy i połóż na nim pokrojony w plasterki indyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Indyk
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane