Marynowana pieczona karkówka

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojej skrzynki z przepisami, Marynowana pieczeń z łopatki może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 282 kalorie . Za 1,37 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Niewielu osobom naprawdę podobało się to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka sosu sojowego, sosu worcestershire, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 51% , co jest solidne. Podobne przepisy to: Grillowane burgery z mielonego mięsa z bardzo ostrym serem cheddar i aioli z czosnkiem i cytryną , Azjatyckie marynowane udka z kurczaka i Azjatyckie marynowane bakłażany .
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj sok pomarańczowy, sos sojowy, brązowy cukier i sos Worcestershire; dodaj pieczeń. Zamknij torbę i obróć, aby pokryć; schłódź w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Wlać marynatę do naczynia typu Dutch oven. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Dodaj pieczeń do patelni. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 3 do 3-1/2 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Odstawić na 10 minut przed pokrojeniem. Zagęścić sos, jeśli chcesz.