Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu

Marynowana czerwona cebula z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przystawki receptur, więc dać marynowanej czerwonej cebuli z ' rzemieślnik Żydowski Deli w domu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu jabłkowego, cebula, laska cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Klasyczna sałatka z kurczakiem z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu.

Instrukcje

1
Połącz cebulę, ocet, cukier, liście laurowe, laska cynamonu, pokruszona czerwona papryka, jeśli używasz, ziarna pieprzu, goździki i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać cebulę, a następnie zdjąć patelnię z ognia. Pozostawić cebulę i marynowaną solankę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do niereaktywnego pojemnika z ciasną pokrywką. Przechowywać w lodówce przez 1 dzień, aby umożliwić smaki do stopienia. Marynowana czerwona cebula będzie przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn