Marynowana cebula, ser pleśniowy i sałatka Jagodowa

Marynowana cebula, ser pleśniowy i sałatka Jagodowa
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Marynowana cebula, ser pleśniowy i sałatka Jagodowa mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera, octu sherry, cienkiej cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szparagów, Marynowanych Buraków I Sera Pleśniowego, Sałatka z jarmużu z serem pleśniowym + marynowana marchewka, oraz Sałatka z endywii i rukoli z marynowaną cebulą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1/4 szklanki wody, 2 łyżki octu i 1 łyżka agawy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
AgawaAgawa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać cebulę; wrzucić do herbu. Marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Połącz pozostałe 2 łyżki octu, Pozostałe 1 łyżeczka agawy, musztarda, pieprz i sól w dużej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
AgawaAgawa
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać warzywa sałatkowe; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż około 1 szklanki sałatki na każdym z 8 talerzy. Top każdej porcji z około 1 łyżka cebuli, 1 łyżka sera, i około 6 malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
MalinyMaliny
SerSer
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn