Marynowana cebula, ser pleśniowy i sałatka Jagodowa

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Marynowana cebula, ser pleśniowy i sałatka Jagodowa mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera, octu sherry, cienkiej cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ze Szparagów, Marynowanych Buraków I Sera Pleśniowego, Sałatka z jarmużu z serem pleśniowym + marynowana marchewka, oraz Sałatka z endywii i rukoli z marynowaną cebulą i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/4 szklanki wody, 2 łyżki octu i 1 łyżka agawy w małej misce.
Dodać cebulę; wrzucić do herbu. Marynować w temperaturze pokojowej przez 30 minut; odcedzić.
Połącz pozostałe 2 łyżki octu, Pozostałe 1 łyżeczka agawy, musztarda, pieprz i sól w dużej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać olej, stale mieszając trzepaczką.
Dodać warzywa sałatkowe; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż około 1 szklanki sałatki na każdym z 8 talerzy. Top każdej porcji z około 1 łyżka cebuli, 1 łyżka sera, i około 6 malin.