Marynowana cebula Cipollini w Sherry

Marynowana cebula Cipollini w Sherry
Marynowana cebula Cipollini w Sherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści laurowych, ziarna pieprzu, ocet słodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczona Cebula Cipollini, Cebula Cipollini Smażona, oraz Kremowa cebula i pieczarki Cipollini.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, soli i cebuli w misce. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet sherry, ocet słodowy, śmietana sherry, brązowy cukier, nasiona gorczycy, Nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i czerwone chile w rondlu nonaluminum i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cream SherryCream Sherry
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na 1 godzinę.
4
Cebulę odcedzić. Cebulę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać cebulę do mieszaniny octu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 3 minuty.
7
Umieść cebulę, liście laurowe i rozmaryn w gorących słoikach; przykryj mieszaninę cebuli gorącą mieszaniną octu, pozostawiając 1/4-cala przestrzeni głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Przykryj słoiki metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Całkowicie fajne. Cebulę przechowywać w lodówce co najmniej 1 miesiąc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn