Marynowana cebula Cipollini w Sherry
Marynowana cebula Cipollini w Sherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści laurowych, ziarna pieprzu, ocet słodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczona Cebula Cipollini, Cebula Cipollini Smażona, oraz Kremowa cebula i pieczarki Cipollini.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, soli i cebuli w misce. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce na noc.
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet sherry, ocet słodowy, śmietana sherry, brązowy cukier, nasiona gorczycy, Nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i czerwone chile w rondlu nonaluminum i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na 1 godzinę.
Cebulę odcedzić. Cebulę opłukać i osuszyć.
Dodać cebulę do mieszaniny octu i doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 3 minuty.
Umieść cebulę, liście laurowe i rozmaryn w gorących słoikach; przykryj mieszaninę cebuli gorącą mieszaniną octu, pozostawiając 1/4-cala przestrzeni głowy.
Przykryj słoiki metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Całkowicie fajne. Cebulę przechowywać w lodówce co najmniej 1 miesiąc przed podaniem.