Marynata Czosnkowa Imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów marynaty, więc spróbuj marynaty czosnkowej imbiru. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 30 centów za porcję. Mieszanka sosu chili, gingerroot, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane polędwiczki z indyka z marynatą imbirowo-czosnkową, Sezam Czosnek Imbir Limonka SOS Zanurzeniowy Lub Marynata, oraz Marynata sojowo-imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki w płytkim szklanym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Dodaj 1 do 2 funtów wołowiny bez kości, wieprzowina, kurczak lub ryby; włączyć płaszcz z marynatą. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Mięso wyjąć z marynaty; marynata rezerwować. Mięso grillujemy według życzenia, od czasu do czasu polewając marynatą.
Podgrzać pozostałą marynatę do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Podawać z grillowanym mięsem.