Marynata Czosnkowa Imbirowa

Marynata Czosnkowa Imbirowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów marynaty, więc spróbuj marynaty czosnkowej imbiru. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 30 centów za porcję. Mieszanka sosu chili, gingerroot, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane polędwiczki z indyka z marynatą imbirowo-czosnkową, Sezam Czosnek Imbir Limonka SOS Zanurzeniowy Lub Marynata, oraz Marynata sojowo-imbirowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki w płytkim szklanym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
2
Dodaj 1 do 2 funtów wołowiny bez kości, wieprzowina, kurczak lub ryby; włączyć płaszcz z marynatą. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
RybyRyby
WieprzowinaWieprzowina
3
Mięso wyjąć z marynaty; marynata rezerwować. Mięso grillujemy według życzenia, od czasu do czasu polewając marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Podgrzać pozostałą marynatę do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
5
Podawać z grillowanym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn