Marshmallow Pops

Marshmallow Pops
Marshmallow Pops może być tylko deser szukasz. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 12. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowe ciasteczka kanapkowe, regularne pianki, posypki, takie jak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Marshmallow Pops, Marshmallow Pops, oraz Marshmallow Fun Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12 patyczków do lizaków (sprzedawanych w sklepach rzemieślniczych)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
3
Czekoladę lub białą (lub obie) kora migdałowa roztopić w podwójnym kotle (stopić je osobno, jeśli używasz obu). Następnie rozpuść niebieskie i pomarańczowe Wafle do topienia cukierków osobno w podwójnych kotłach. Mieszać je wszystkie, aż będą ładne i gładkie. To będą twoje piankowe powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
Jeden po drugim zanurz końcówkę każdego patyczka lizaka w jednej z powłok. Następnie włóż ten koniec patyka do pianki, aż nie będzie aż do końca. Powtórz z resztą pianek, stojąc je w górę, jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
5
Następnie rzuć każdą piankę w wybraną powłokę, a następnie delikatnie dotknij drążka po stronie podwójnego kotła, aby pozbyć się nadmiaru. Używając palców, posyp wybraną polewę na całej powłoce. Dla wersji rocky road, zanurzyć w czekoladzie i roll w posiekanych orzechów pekan. Aby uzyskać wersję s ' more, zanurz się w czekoladzie i zawijaj w okruchach krakersów Grahama. Dla wersji ciastka i śmietany, zanurzyć w białej czekoladzie i zwijać w zmiażdżonej czekolady ciasteczka kanapkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie Pojedynczych Muszli Do Tarty Z Krakersami Graham1 Opakowanie Pojedynczych Muszli Do Tarty Z Krakersami Graham
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
6
Ustaw pops stick-side na kawałku woskowanego papieru lub przyklej je do pianki kwiaciarskiej, która sprawia, że kwiaty stoją.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn