Stelaż Jagnięcy Z Miętą I Kaparami

Stelaż Jagnięcy Z Miętą I Kaparami
Stelaż jagnięcy z miętą i kaparami to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, miętę, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z miętowym smakiem, Pieczeń Z Jagnięciny Z Miętą, oraz Miętowy przeszklony Regał Baranek dla jednego.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 58 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn