Marokański Potarł Stek Z Grilla I Słodkie Ziemniaki Przepis

Marokański Potarł Stek Z Grilla I Słodkie Ziemniaki Przepis
Marokański potarł stek z grilla i słodkie ziemniaki przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 260 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka oleju canolan, skórka pomarańczowa, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marokańsko-potarty Grillowany stek i słodkie ziemniaki, Marokański stek z grilla i słodkie ziemniaki, oraz Rosemary przetarł Rib-eye stek przepis dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn