Marokański bakłażan z kuskusem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 344 kalorie, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, zmielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kuskus Marokański, Kuskus Marokański, oraz Marokańska Jagnięcina Z Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 5 składników w małej misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej w piecu holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj mieszankę przypraw, bakłażan, a następnie 6 składników (bakłażan przez czosnek); smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodać sok pomidorowy, sok pomarańczowy i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
(zalecane: Sacramento)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z kuskusem. Przykryć i piec w 350 przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta