Marmurkowa Pomarańczowa Krówka

Marmurkowa Pomarańczowa Krówka
Marmurkowa pomarańczowa Krówka to bezglutenowe deser. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 3G tłuszczu i w sumie 102 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką barwnik spożywczy, ciężką śmietanę do ubijania, krem marshmallow i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik 7%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makeover Marmurkowa Pomarańczowa Krówka, Sernik Marmurkowy Cappuccino Fudge, oraz Marmurkowe Czekoladowe Ciasto Pomarańczowe.

Instrukcje

1
Nasmaruj 13 cali. x 9-w. patelnia z 1-1 / 2 łyżeczkami masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, śmietanę i pozostałe masło. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia; dodać frytki i krem marshmallow do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Wyjmij 1 szklankę i odstaw na bok.
5
Dodaj ekstrakt pomarańczowy i barwnik spożywczy do pozostałej mieszanki; mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
6
Wlać do przygotowanej patelni. Upuść zarezerwowaną mieszankę prawoślazu łyżkami stołowymi na wierzch; przeciąć nożem, aby wirować. Przykryj i wstaw do lodówki do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Pokroić w kwadraty.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy krówek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn