Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady Wołowej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1036 kalorii, 75g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, sól koszerna i pieprz, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Zupa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ogonek wołowy, 4 szklanki czerwonego wina, czosnek, tymianek i ziarna pieprzu w dużym garnku lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Oxtail
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1/2 cala. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie boens, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przenieść oxtail do miski; gdy chłodny wystarczy do obsługi, usunąć mięso z kości i pokroić go z grubsza w drobną kostkę, o 1/2-cala. Przechowywać mięso w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Odcedź czas oxtail do dużej patelni, odrzucając ciał stałych. Doprowadzić ciecz do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3 filiżanek, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podczas gdy wywar zmniejsza, połączyć 3 łyżki masła z mąką, aż utworzy pastę. Na średnim ogniu, ubić pastę, 1 łyżkę na raz, do zredukowanej cieczy. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne Skrócenie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Zdjąć z ognia i odstawić.
7
W oddzielnej dużej patelni roztopić pozostałe 5 łyżek masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać marchew, szalotka, i szczypta soli i gotować, aż lekko zmięknie, o 15 protokół. Wymieszać z cukrami, pozostałym czerwonym winem, octem, 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Gotować na średnim ogniu często mieszając, aż ciecz całkowicie odparuje, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
9
Wymieszać mięso wołowe i zagęszczony wywar wołowy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić lub przenieść marmoladę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc. Przed podaniem podgrzać w rondlu na średnim ogniu, aż do rozgrzania i podawać z tostami z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oxtail
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala