Marmolada Wołowa

Marmolada Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady Wołowej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1036 kalorii, 75g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, sól koszerna i pieprz, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Zupa Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ogonek wołowy, 4 szklanki czerwonego wina, czosnek, tymianek i ziarna pieprzu w dużym garnku lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
OxtailOxtail
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1/2 cala. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie boens, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przenieść oxtail do miski; gdy chłodny wystarczy do obsługi, usunąć mięso z kości i pokroić go z grubsza w drobną kostkę, o 1/2-cala. Przechowywać mięso w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Odcedź czas oxtail do dużej patelni, odrzucając ciał stałych. Doprowadzić ciecz do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3 filiżanek, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
5
Podczas gdy wywar zmniejsza, połączyć 3 łyżki masła z mąką, aż utworzy pastę. Na średnim ogniu, ubić pastę, 1 łyżkę na raz, do zredukowanej cieczy. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Zdjąć z ognia i odstawić.
7
W oddzielnej dużej patelni roztopić pozostałe 5 łyżek masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
8
Dodać marchew, szalotka, i szczypta soli i gotować, aż lekko zmięknie, o 15 protokół. Wymieszać z cukrami, pozostałym czerwonym winem, octem, 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Gotować na średnim ogniu często mieszając, aż ciecz całkowicie odparuje, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wymieszać mięso wołowe i zagęszczony wywar wołowy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić lub przenieść marmoladę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc. Przed podaniem podgrzać w rondlu na średnim ogniu, aż do rozgrzania i podawać z tostami z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
OxtailOxtail
3 Szklanki Mąki Pszennej Lub Więcej, Jeśli To Konieczne3 Szklanki Mąki Pszennej Lub Więcej, Jeśli To Konieczne
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn