Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady Wołowej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1036 kalorii, 75g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, sól koszerna i pieprz, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Zupa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ogonek wołowy, 4 szklanki czerwonego wina, czosnek, tymianek i ziarna pieprzu w dużym garnku lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Oxtail
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1/2 cala. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie boens, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Przenieść oxtail do miski; gdy chłodny wystarczy do obsługi, usunąć mięso z kości i pokroić go z grubsza w drobną kostkę, o 1/2-cala. Przechowywać mięso w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Odcedź czas oxtail do dużej patelni, odrzucając ciał stałych. Doprowadzić ciecz do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3 filiżanek, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
5
Podczas gdy wywar zmniejsza, połączyć 3 łyżki masła z mąką, aż utworzy pastę. Na średnim ogniu, ubić pastę, 1 łyżkę na raz, do zredukowanej cieczy. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Dżem Jagodowy Dobrej Jakości
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Zdjąć z ognia i odstawić.
7
W oddzielnej dużej patelni roztopić pozostałe 5 łyżek masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
8
Dodać marchew, szalotka, i szczypta soli i gotować, aż lekko zmięknie, o 15 protokół. Wymieszać z cukrami, pozostałym czerwonym winem, octem, 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Gotować na średnim ogniu często mieszając, aż ciecz całkowicie odparuje, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wymieszać mięso wołowe i zagęszczony wywar wołowy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić lub przenieść marmoladę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc. Przed podaniem podgrzać w rondlu na średnim ogniu, aż do rozgrzania i podawać z tostami z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oxtail
3 Szklanki Mąki Pszennej Lub Więcej, Jeśli To Konieczne
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania