Zupa Warzywno-Jęczmienna Z Boczkiem

Zupa Warzywno-Jęczmienna Z Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z warzyw korzeniowych i jęczmienia z boczkiem. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 53 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, sok z cytryny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kurczak zapiekany w ziołach z kaszą Pęczak, boczkiem i pilawem z warzyw korzeniowych, Zupa z pieczonych warzyw korzeniowych i kaszy jęczmiennej, oraz Jęczmień-Zupa Z Warzyw Korzeniowych.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn