Marmolada Wołowa

Marmolada Wołowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Marmolady Wołowej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1036 kalorii, 75g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na $5.99 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, sól koszerna i pieprz, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Zupa Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ogonek wołowy, 4 szklanki czerwonego wina, czosnek, tymianek i ziarna pieprzu w dużym garnku lub patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
OxtailOxtail
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wodę do pokrycia przez 1/2 cala. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie boens, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Przenieść oxtail do miski; gdy chłodny wystarczy do obsługi, usunąć mięso z kości i pokroić go z grubsza w drobną kostkę, o 1/2-cala. Przechowywać mięso w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odcedź czas oxtail do dużej patelni, odrzucając ciał stałych. Doprowadzić ciecz do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3 filiżanek, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podczas gdy wywar zmniejsza, połączyć 3 łyżki masła z mąką, aż utworzy pastę. Na średnim ogniu, ubić pastę, 1 łyżkę na raz, do zredukowanej cieczy. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Zdjąć z ognia i odstawić.
7
W oddzielnej dużej patelni roztopić pozostałe 5 łyżek masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać marchew, szalotka, i szczypta soli i gotować, aż lekko zmięknie, o 15 protokół. Wymieszać z cukrami, pozostałym czerwonym winem, octem, 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Gotować na średnim ogniu często mieszając, aż ciecz całkowicie odparuje, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Wymieszać mięso wołowe i zagęszczony wywar wołowy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić lub przenieść marmoladę do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc. Przed podaniem podgrzać w rondlu na średnim ogniu, aż do rozgrzania i podawać z tostami z chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
OxtailOxtail
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn