Marmolada Rodzynki Szynka Glazurowana
Marmolada z rodzynkami Glazurowana szynka może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 322 kalorie, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 50 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rodzynki, sok pomarańczowy, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marmolada-Glazurowana Marchewka, Marmolada-Steki Glazurowane, oraz Marmolada-Glazurowany Bochenek Szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć płytką patelnię z folią.
Szynkę ułożyć na stelażu w przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325° C przez 45 minut.
W międzyczasie połącz wodę, 1/2 szklanki soku pomarańczowego, marmoladę, rodzynki i przyprawy w rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 20 minut lub aż rodzynki zmiękną i mieszaninę zmniejsza się do 1-3 / 4 filiżanek.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostały sok pomarańczowy do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo mieszać do glazury. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Szczotka szynka z glazurą.
Piec 1 do 1-1/2 godzin dłużej lub do termometru 140°, szczotkując od czasu do czasu szkliwem.