Marmolada Grejpfrutowo-Żurawinowa
Grejpfrut-Marmolada żurawinowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 100 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, grejpfruta, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marmolada Grejpfrutowa, Marmolada Żurawinowa, oraz Marmolada Z Cytrusów Żurawinowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, ostrożnie usuń skórkę z grejpfruta; wyrzuć gorzki biały rdzeń.
Skórkę pokroić w paski julienne. Grejpfrut obrać i pokroić; odstawić na bok.
Połącz skórkę grejpfruta, sekcje i wodę w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj żurawinę i gotuj 10 minut. Wymieszać z cukrem; gotować 30 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Wlać do ozdobnych słoików lub szczelnych pojemników. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni.