Sopa Marquis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1051 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kurczaka, angel hair makaron, marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 18 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Cudowny farsz Pana markiza, Chicken Sopa, oraz Sopa Caldosa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić bulion i przecedzić go. Wyjąć kawałki kurczaka i odstawić na bok, aż będą wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2
Kiedy kurczak jest chłodny, zdejmij skórę i wyrzuć, a następnie rozdrobnij mięso grubo, pozbywając się tłuszczu, chrząstki itp. proszę bardzo. Odstaw mięso z kurczaka na bok. Bulion może być wykonany, a kurczak rozdrobniony do 2 dni przed przygotowaniem zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
Woda, Aby Umożliwić
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
3
Podgrzać duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Doprowadzić napięty bulion, seler i marchew do wrzenia w dużym garnku na średnim ogniu. Smak bulionu i dodać sól i pieprz, jeśli to konieczne. Wyregulować ciepło tak bulion jest gotowanie i gotować, aż warzywa są miękkie, ale nie mushy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
W międzyczasie wymieszaj fideos do wrzącej wody, miażdżąc każdą garść, aby rozbić makaron. Gotować do miękkości, ale z odrobiną kęsa, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odcedzić makaron i umieścić je w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać oliwę z oliwek i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Gdy warzywa będą miękkie, wymieszaj rozdrobnionego kurczaka, awokado, kolendrę i sok z limonki do zupy. Przynieś garnek zupy do stołu, wraz z makaronem i klinami limonki. Łyżka trochę makaronu do każdej miski i Chochla trochę zupy nad nimi. (Wymieszaj zupę z chochlą, aby na pewno dostać trochę każdego składnika do każdej miski.) Podawać osobno kliny wapienne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną Cebulę
Klin Wapienny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol
Przepis Na Pizzocheri
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Umieść kurczaka, cebulę i czerwoną paprykę w dużym garnku. (Mój jest 16 quarts.) Wypłukać główki czosnku w zimnej wodzie, a następnie odkleić papierową skórę. Rozbij główkę czosnku na pojedyncze ząbki. Spłucz i odetnij korzenie kolendry.
Wytnij kawałek gazę wielkości ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dodatkowa Woda
3
Włożyć ząbki czosnku, ziarna pieprzu, liście laurowe, nasiona achiotta i kolendrę na gazę, połączyć końcówki, aby zrobić małą torebkę, i związać luźno sznurkiem kuchennym. Daj woreczek kilka dobrych uderzeń młotkiem kuchennym i dodaj go do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Annatto
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa Woda
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć kurczaka o co najmniej 2 do 3 cali. Kropla w ham hock, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając pianę z góry, gdy się tworzy. Gdy woda dojdzie do wrzenia, dostosuj ciepło tak, aby bulion gotował się na stałym, ale nie toczącym się wrzeniu. Gotować przez 30 minut.
Sprawdź, aby upewnić się, że piersi są gotowane przez, a następnie usunąć je z patelni. Gotować 15 minut więcej, a następnie usunąć nogi i uda. Odstaw kurczaka na bok, aby zrobić kolejne danie z kurczaka. (Jeśli używasz pleców, szyj, skrzydeł itp. nie musisz niczego usuwać.) Pozostaw plecy, szyje i skrzydła w celu dalszego smaku bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Gotować przez 1 godzinę. Ustaw sitko na dużej misce i ułóż sitko kilkoma warstwami gaznicy. Ostrożnie przecedzić bulion przez gazę. (Chochla to najprostszy i najbezpieczniejszy sposób.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać sól, do smaku i ostudzić przed schłodzeniem.