Margarita Granita
Need a bezglutenowy i wegański deser? Margarita Granita może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tequilę blanco, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Margarita Granita, Margarita Granita, oraz Margarita Granita z pikantnymi krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wymieszać wodę i cukier w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ogień i doprowadzić do wrzenia.
Wlać do średniej miski. Wymieszaj sok z limonki, nektar z agawy, tequilę i skórkę z limonki. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 2 godzin.
Przenieść mieszaninę do pojemnika; przykryć i zamrozić do twardości, około 2 godzin. (Można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać zamrożone.)
Zamrozić 4 szklanki margarity na 1 godzinę. Zeskrobać granitę do zamrożonych szklanek i podawać natychmiast.