Margarita
Margarita może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.87 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1207 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz procent Agave silver / blanco tequila, sól koszerna, kostki lodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa, Bardzo Jagodowa krew pomarańczowa Margarita na Narodowy Dzień Margarity, oraz Margarita kurczak Quesadilla z Margarita Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wlać 1/2 uncji tequili do małego spodka.
Sól koszerną rozprowadzić w osobnym małym Spodku. Zanurz krawędź martini lub innego szerokiego kieliszka w tequili. Wyciągnij z tequili i przytrzymaj do góry nogami przez 10 sekund, aby umożliwić lekkie odparowanie. Następnie zanurz szklankę w soli, aby pokryć obręcz. Odstawić.
Połowę 2 limonek, pokroić cienki plasterek do dekoracji z 1 i odstawić. Wlej połowę limonek do Bostońskiego shakera koktajlowego.
Pozostałe 2 limonki i pomarańczę pokroić na ćwiartki i dodać do soku w shakerze.
Dodaj nektar z agawy i mieszaj przez 2 minuty, aż soki zostaną uwolnione. Przecedzić mieszaninę soku przez sitko koktajlowe do górnej części shakera i wyrzucić ciała stałe.
Powrót sok na dno shakera, dodać pozostałe 1 1/2 uncji tequili i wszelkie pozostałe na spodku.
Dodaj lód do shakera, przykryj i wstrząśnij przez 30 sekund. Przecedzić mieszaninę przez sitko koktajlowe do przygotowanej szklanki, udekorować plasterkiem limonki i natychmiast podawać.