Marchewkowy Hummus z warzywnymi patyczkami
Przepis marchewkowy Hummus z warzywami jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kije marchewkowe, marchewki, hummus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Hummus Veggie Wrap Plus 10 Heavenly Hummus do zrobienia w domu, Mediterranean Hummus Seler Sticks, oraz Kije wegetariańskie z dipem z awokado-limonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze umieść gotowaną marchewkę. Przykryć; puree do gładkości.
Dodać hummus i kminek; proces aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
Podawać jako dip z patyczkami marchwi, patyczkami selera i plastrami papryki.