Marchewki z koperkiem, masłem i cytryną

Marchewki z koperkiem, masłem i cytryną
Marchewki z koperkiem, masłem i cytryną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, pieprz, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marchewki na parze z masłem pomarańczowo-koperkowym, Glazurowana Marchewka I Świeży Koperek, oraz Oliwa z oliwek-gotowany Halibut z koperkiem-pieczona marchewka.

Instrukcje

1
Umieścić bulion w dużym garnku. Ułóż marchewki w metalowym parowcu lub bambusowym parowcu; umieść w garnku. Przykryć; doprowadzić bulion do wrzenia. Paruj marchewki przez 10 minut lub tylko do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Marchew przełożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj pozostałe składniki; dobrze wrzucić.
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn