Marchew Polana octem balsamicznym i masłem
Marchew Glazurowana octem balsamicznym i masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 182 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szczypiorek, masło, zwykłą marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pieczona marchewka i pasternak z miodem i octem balsamicznym, Ocet Sherry i melasa Glazurowana marchewka, oraz Ocet Sherry-Melasa-glazurowana marchewka.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj marchew i smażyć 5 minut. Przykryć i gotować, aż marchew będzie chrupiąca-delikatna, mieszając od czasu do czasu, o 7 protokół. Wymieszać z cukrem i octem. Gotować na wierzchu, aż marchew będzie miękka i zeszklona, często mieszając, o 12 minut dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać szczypiorek i wymieszać.
Przenieść do miski i służyć.