Marchew Osso Buco
Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pearl cebuli, bardzo marchew, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, głębokiej patelni żaroodpornej, doprowadzić 1 cal wody do wrzenia.
Dodać cebulę perłową i gotować przez 1 minutę.
Cebulę odcedzić i pokroić, a następnie obrać. Wytrzyj patelnię.
Powrót patelni do ognia i dodać 1 łyżkę oleju.
Dodaj marchew w jednej warstwie, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż rumiane, o 5 protokół na stronę.
Dodać cebulę perłową, posypać curry i gotować, mieszając kilka razy, aż pachną, o 1 minutę.
Dodać wino i dusić na umiarkowanie dużym ogniu przez 3 minuty.
Dodać proszek borowiki i bulion grzybowy i doprowadzić do wrzenia.
Przenieś patelnię do piekarnika i dusić marchewki przez 1 godzinę i 15 minut, obracając raz, do miękkości.
SOS doprawiamy solą i pieprzem. Łyżka marchew, cebula i sos do płytkich misek. W misce wrzucić natkę pietruszki z sokiem z cytryny i pozostałą 1 łyżeczkę oleju i doprawić solą i pieprzem. Natkę pietruszki rozsypać na marchewce i podawać.