Marchew i pasternak pieczone w miodzie DSF

Marchew i pasternak pieczone w miodzie DSF
Marchew i pasternak pieczone w miodzie DSF może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchew, miód, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczona marchewka i pasternak z miodem i octem balsamicznym, Pieczona Marchewka I Pasternak Z Miodem Cytrynowym I Przepis Cayenne, oraz Marchew I Pasternak Polane Miodem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Marchew i pasternak ułożyć w naczyniu do pieczenia; skropić oliwą z oliwek. Wrzucić do równomiernie płaszcz warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PasternakPasternak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Miód zalać obtoczonymi warzywami i doprawić solą i pieprzem; wymieszać do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MiódMiód
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż warzywa będą bardzo miękkie, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn