Marchew i pasternak pieczone w miodzie DSF
Marchew i pasternak pieczone w miodzie DSF może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka marchew, miód, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczona marchewka i pasternak z miodem i octem balsamicznym, Pieczona Marchewka I Pasternak Z Miodem Cytrynowym I Przepis Cayenne, oraz Marchew I Pasternak Polane Miodem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Marchew i pasternak ułożyć w naczyniu do pieczenia; skropić oliwą z oliwek. Wrzucić do równomiernie płaszcz warzywa.
Miód zalać obtoczonymi warzywami i doprawić solą i pieprzem; wymieszać do obtarcia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż warzywa będą bardzo miękkie, około 40 minut.