Marchew Azjatycka Glazurowana
Marchew azjatycka-Glazurowana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 116 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Jeśli masz Azjatycki sos sezamowy, marchew, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Glazurowana Marchewka W Stylu Azjatyckim, Marchew Azjatycka, oraz Azjatycka Pieczona Marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew ugotować w wodzie na przykrytej patelni średniej na średnim ogniu 5 do 8 min. albo aż marchew będzie chrupiąca-delikatna.
Dodaj pozostałe składniki; wrzucić do herbu. Gotować i mieszać 1 do 2 min. lub aż do przegrzania.