Marchew Au Gratin
Marchew Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, marchewki, ser topiony i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Marchew Au Gratin, Marchew Au Gratin, oraz Ziemniaki i marchew Au Gratin.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Włożyć marchewkę do parownika na 1 cal wrzącej wody i przykryć. Gotować do miękkości, ale nadal twarde, o 6-10 protokół.
Drenaż. Tymczasem w małej misce połącz pokruszone krakersy z 1 łyżką stopionej margaryny.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Na średniej patelni na małym ogniu, podgrzać pozostałe 2 łyżki margaryny i podsmażyć cebulę do miękkości. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Gotować przez kilka minut, mieszając, aby zapobiec brązowieniu. Stopniowo wlać mleko, stale mieszając. Zwiększyć ogień do średniej i gotować, aż bąbelki i zgęstnieje.
Dodać ser i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Złóż marchewkę.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x12 cali i posypać mieszaniną okruchów.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, lub do bąbelków i złoty kolor.