Marchew Au Gratin

Marchew Au Gratin
Marchew Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, marchewki, ser topiony i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to Marchew Au Gratin, Marchew Au Gratin, oraz Ziemniaki i marchew Au Gratin.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Włożyć marchewkę do parownika na 1 cal wrzącej wody i przykryć. Gotować do miękkości, ale nadal twarde, o 6-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Drenaż. Tymczasem w małej misce połącz pokruszone krakersy z 1 łyżką stopionej margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dobrze wymieszać i odstawić.
5
Na średniej patelni na małym ogniu, podgrzać pozostałe 2 łyżki margaryny i podsmażyć cebulę do miękkości. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem. Gotować przez kilka minut, mieszając, aby zapobiec brązowieniu. Stopniowo wlać mleko, stale mieszając. Zwiększyć ogień do średniej i gotować, aż bąbelki i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać ser i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Złóż marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x12 cali i posypać mieszaniną okruchów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, lub do bąbelków i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn