Marcepan

Marcepan
Marcepan to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz wyciąg z migdałów, mielone migdały blanszowane, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marcepan Domowy (Marcepan Gotowany), marcepan czekoladowy, jak zrobić marcepan czekoladowy, oraz Marcepan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukier cukierniczy, drobno zmielone migdały, białka, sól i ekstrakt migdałowy zmiksować w blenderze do uzyskania idealnego wymieszania. Schłodzić objęte 24 godziny do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn