Manicotti z serem
Manicotti z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pietruszki, sól, mleko ser ricotta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy Ser Manicotti, Sznurek Ser Manicotti, oraz Mięsisty Ser Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i ostudzić na woskowanym papierze lub folii aluminiowej, aby zapobiec makaron z sklejania się.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce połącz ser ricotta, ser mozzarella, parmezan, natkę pietruszki, sól i pieprz; wypełnij manicotti mieszaniną sera.
W naczyniu do pieczenia 9x13 cali, rozłóż cienką warstwę sosu spaghetti na dole i ułóż manicotti w jednej warstwie; przykryj pozostałym sosem. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut.
Wyjąć folię i piec 15 minut dłużej; podawać.