Manicotti faszerowane szpinakiem i serem potrójnym
Szpinak i Potrójny ser faszerowany Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 375 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, muszle manicotti, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Manicotti Faszerowane Szpinakiem I Serem, MANICOTTI NADZIEWANE SZPINAKIEM I KIEŁBASĄ, oraz Ser Szpinak Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie, gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 min lub aż chrupiące. Użyj szczeliny łyżka usunąć boczek z patelni, zastrzegając kapiele na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Do kapiących dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Dodać mieloną wołowinę; gotować i mieszać 6 do 7 min. albo aż nie będzie już różowa. Wymieszać z boczkiem, Neufchatel, szpinakiem, mozzarellą i ziołami.
Odcedzić muszle; wypełnić mieszanką mięsną.
Wlać 1 szklankę sosu na dno naczynia do pieczenia 13x9 cali; wierzch z muszli.
Dodaj wodę do słoika z sosem do makaronu. Przykryć pokrywką i wstrząsnąć słoikiem.
Wlać wodę na muszle; przykryć folią.
Piec 45 min. lub aż do ogrzania, odsłaniając po 35 min. Wierzch z parmezanem.