Manicotti faszerowane szpinakiem i serem potrójnym
Szpinak i Potrójny ser faszerowany Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 375 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, muszle manicotti, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Manicotti Faszerowane Szpinakiem I Serem, MANICOTTI NADZIEWANE SZPINAKIEM I KIEŁBASĄ, oraz Ser Szpinak Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie, gotować boczek w dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 min lub aż chrupiące. Użyj szczeliny łyżka usunąć boczek z patelni, zastrzegając kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Do kapiących dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać mieloną wołowinę; gotować i mieszać 6 do 7 min. albo aż nie będzie już różowa. Wymieszać z boczkiem, Neufchatel, szpinakiem, mozzarellą i ziołami.