Mango-Papaya Daiquiri
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur napojów, więc dać Mango-Papaya Daiquiri spróbować. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soku ananasowego, śmietany kokosowej, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 13%. Spróbuj Mango Daiquiri, Mango Daiquiri, oraz Truskawkowe Mango Daiquiri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki przecier w blenderze na gładką masę. Przecier z truskawek podziel równomiernie pomiędzy 4 wysokie szklanki.
W blenderze włożyć lód, dodać mango i kolejne 4 składniki. Proces do gładkiej.
Mieszankę mango-papaya wlać równomiernie na przecier truskawkowy w szklankach.
"Ciepły" lód: lekko stopiony lód łączy lepszy napój, mówi Ernie. Sugeruje, aby lód przesiedział w temperaturze pokojowej przez około 30 minut przed użyciem. "Powinien być mokry w dotyku bez przyklejania się do palców", wyjaśnia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.