Mango marynowane marynowane miecznik z tropikalnych owoców Salsa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj marynowanego miecznika marynowanego Mango z tropikalnymi owocami Salsan. To danie główne ma 546 kalorii, 35g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz nektar z mango, sałatka z owoców tropikalnych, jalapeno i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony miecznik z salsą mango, Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą, oraz Zapiekany Tuńczyk Z Tropikalną Salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do marynaty: w małej misce, ubij razem składniki marynaty.
Wlej do dużej plastikowej torebki i dodaj miecznika. Uszczelnij i wstrząśnij workiem, aby całkowicie pokryć steki. Umieścić w lodówce i niech marynować przez co najmniej 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Do salsy: pokroić odsączone owoce na małe kawałki.
Połączyć owoce i pozostałe składniki w misce i umieścić w lodówce niech smaki stopić podczas marynowania ryb.
Na dużej patelni ogrzać olej rzepakowy na średnim ogniu.
Wyjmij rybę z marynaty, osusz i gotuj, aż skończysz, około 5 minut na stronę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio