Mango Granat Guacamole
Mango granat Guacamole jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: kliny z limonki, kolendra, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi tę przystawkę. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Granat Guacamole, Granat Guacamole, oraz Świąteczny Granat Guacamole.
Instrukcje
Połowę, dół, i obrać awokado. Grubo rozgnieść w misce. Wymieszać w cebuli, chiles, 1/4 szklanki soku z limonki, i 1 1/4 łyżeczki soli, a następnie złożyć w pestek granatu, mango, i kolendry. Doprawić solą i dodatkowym sokiem z limonki.
Guacamole mogą być wykonane 4 godziny wcześniej i schłodzone, jego powierzchnia pokryta pergaminem lub folią. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać przed podaniem.