Mango-Basil Vacherin
Mango-Basil Vacherin jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, lody waniliowe, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango-Basil Vacherin, Vacherin, oraz Vacherin Z Bitą Śmietaną I Mieszanymi Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą nożyczek Wytnij kartony z sorbetu z mango.
Ułóż sorbet na boku i pokrój każdy kufel na 4 rundy. Ułóż plastry sorbetu na talerzu wyłożonym folią i zamrozić do twardości.
W małym rondlu, połączyć cukier i wodę i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodaj liście bazylii i blanszować tylko do zwiędnięcia, o 30 sekund.
Niech ostygnie lekko, a następnie przenieść mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka.
Niech puree ostygnie. W średniej misce wymieszaj puree z bazylii z lodami waniliowymi; pozostaw widoczne smugi w lodach. Lody bazyliowe zamrozić, aż będą jędrne.
Ułóż stojaki w górnej, środkowej i dolnej części piekarnika i linii 3 duże blachy do pieczenia z pergaminem. W średniej misce ubij białka i cukier cukierniczy na gładką masę. Ustaw miskę nad garnkiem gotującej się wody i ubijaj, aż będzie ciepło, około 5 minut.
Zdejmij z ognia i bij z dużą prędkością, aż utworzą się miękkie szczyty. Beat in the lime zest.
Łyżkę bezy limonkowej włożyć do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala i wyłożyć 1/2 cala na przygotowane blachy do pieczenia, oddalone od siebie o około 1/2 cala.
Piec około 1 1/4 godziny, aż bezy limonkowe będą twarde i suche; Patelnie przesuwać między stojakami 3 razy, aby równomiernie piec. Wyłącz piekarnik, otwórz drzwiczki i pozostaw bezy do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
W średniej misce ubij śmietanę z cukrem, aż uformują się miękkie szczyty. Utartą skórkę z limonki ubić na bitą śmietanę.
Ułóż zamrożone plastry sorbetu mango w dnie płytkich misek lub na talerzach deserowych. Top z gałkami lodów bazyliowych. Na wierzch wymieszać z bezą limonkową i z bitą śmietaną.
Dekoruj pokrojonym w kostkę mango, liśćmi bazylii i więcej bezy limonkowej.