Mang Tomas (Filipiński Sos Z Wątróbki Wieprzowej)

Mang Tomas (Filipiński Sos Z Wątróbki Wieprzowej)
Mang Tomas (Filipiński sos z wątróbki wieprzowej) jest bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 133 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, ocet, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Adobo wieprzowe z sosem wątróbkowym, Jak gotować: Adobo wieprzowe z sosem wątrobowym, oraz Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka).

Instrukcje

1
Umieścić wątrobę w worku robota kuchennego. Pulse aż posiekane na drobną pastę, zatrzymując się zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać pastę z wątroby i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
6
Dodać ocet i cukier i mieszać, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z wodą i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w bułce tartej, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
SOS Puree blenderem zanurzeniowym lub przełożyć do zwykłego blendera i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Pozostaw do ostygnięcia i podawaj lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawSos
Magazyn