Mandarynkowa Forma Pomarańczowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj mandarynki pomarańczowej. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, owoców tropikalnych, kostek lodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Niskokaloryczna Musująca Forma Mandarynkowo-Pomarańczowo-Ananasowa, Niskotłuszczowy Mus Z Mandarynek, oraz Mandarin Mousse Mold dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodać kostki lodu; mieszać aż lekko zgęstnieje.
Usunąć nierozpuszczony lód.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Wlać do formy o pojemności 6 filiżanek rozpylonej sprayem do gotowania.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.