Mamuśka Meat Loaf
Mamuśka Meat Loaf jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 256 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka papryki, pietruszki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mama Spaghetti z sosem mięsnym, Mama ' s Easy Awesome meat Sauce, oraz Maman Iuliucci ' s Famous Meat-A-Balls (włoskie klopsiki).
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce, rzucając do zwilżenia chleba. Mięso pokruszyć na mieszance cebuli i mieszać tylko do wymieszania. Zapakuj mieszaninę do patelni o wymiarach 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Keczup rozłóż na bochenku.
Piec w temp. 350 przez 1 godz. lub do momentu, gdy Meat loaf zarejestruje 16
Niech Bochenek stać na patelni 10 minut.
Wyjąć Bochenek mięsa z patelni; pokroić bochenek na 6 plastrów.
Podawać resztki kromek na pełnoziarnistym chlebie z majonezem, sałatą i serem cheddar.