Mamey Coulis
Mamey Coulis jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mamey, cebula, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Mamey Milkshake, Pesto Coulis, oraz Berry Coulis Parfait.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu, aż będzie gorący. Smażyć mamey, cebula, i czosnek 5 protokół.
Dodaj wodę, wino i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut lub do przetargu.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Wlać mieszaninę do robota kuchennego lub blendera, przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
Wlać przez sitko z siatki drucianej do miski; wymieszać sok z limonki i sól.