Maman ' s Fresh Strawberry rabarbar Pie

Maman ' s Fresh Strawberry rabarbar Pie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 215 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Dzień Matki. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka wody, skrobi kukurydzianej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Świeży Truskawkowo-Rabarbarowy Głupiec, Parfaits ze świeżym sosem truskawkowo-rabarbarowym, oraz Kompot rabarbarowo-truskawkowy ze świeżą miętą.
Instrukcje
Wymieszać ze sobą okruchy krakersów Grahama i roztopione masło; naciśnij na dno 9-calowego naczynia ciasto. Spód skorupy ciasta wyłożyć 1 warstwą połówek truskawek.
Pozostałe truskawki umieść w rondlu i zmiażdż (powinno być około 1 szklanki zmiażdżonych jagód); wymieszaj rabarbar, cukier, wodę i skrobię kukurydzianą w zmiażdżonych jagodach. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i stanie się przezroczysta. Wyłączyć ogień, pozostawić mieszaninę, aż lekko ostygnie, o 2 protokół; wymieszać sok z cytryny.
Wlać mieszaninę do naczynia ciasto na połówki truskawek.
Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.